Interesse?

Voor investeerders

In januari 2021 zal er een eerste investeringsronde worden gehouden om het eigen vermogen en de liquiditeit van de onderneming verder te versterken. Hiervoor wordt er in de maand januari een Goflow online investment event georganiseerd. Deze datum wordt later bekend gemaakt. Het doel van dit event is om het team te presenteren, de techniek en de plannen te delen met potentiële investeerders. Wij heten u van harte welkom op dit enerverende event.

Crowdfunding

Met een crowdfunding actie wordt vreemd vermogen aangetrokken voor werkkapitaal. Dit werkkapitaal is noodzakelijk voor de aanschaf van de voorraad onderdelen die zullen worden gebruikt in de diverse Goflow projecten bij zorginstellingen en onderwijsinstellingen. Voor meer informatie over het crowdfunding platform met onze actie, klik op de onderstaande knop.

Indicatieve offerte

Heeft uw organisatie belangstelling? Vraag dan een indicatieve offerte aan, dit gaat eenvoudig. Geef ons het adres, het aantal vertrekken en het totale aantal vierkante meters door. Geef apart aan of er reeds systeemplafonds en/ of - vloeren aanwezig zijn. U ontvangt binnen een dag een indicatief voorstel.

.