Tijdlijn Goflow Technology

Tijdlijn Goflow Nl 02 (1)

Over ons

Het Goflow team stond in mei 2020 voor een uitdaging: je gewone werk blijven doen en tegelijkertijd een ander erg belangrijk project ernaast gaan doen. 

Maar wij hebben het met elkaar gedaan en het is gelukt. Het mooie team heeft bij elkaar 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van innovatieve ventilatie- en energietechniek. Wel zitten er te weinig dames in het team, dus dit moeten wij spoedig veranderen.

Hoe dan ook heeft dit team door haar gezond boerenverstand te gebruiken werkelijk een betere ventilatieoplossing bedacht en weten te ontwikkelen. Wij zijn nu klaar voor de volgende stap.

Het zit in de DNA van onze mensen om te delen en de wereld een betere plek te maken.

Wij willen graag net als u weer snel met elkaar in één ruimte kunnen zitten, zonder ons te moeten bekommeren dat wij elkaar mogelijk ziek kunnen maken. 

Met onze technologie brengen wij dit een stuk dichterbij.

Just common sense.

 

 

Missie, Visie & Ambitie

Missie 

Goflow Technology heeft het tot haar missie gemaakt om de gezondste binnenlucht te creëren voor alle openbare- en utiliteitsgebouwen.  

Visie 

Het creëren van de gezondste binnenlucht is uitsluitend mogelijk doordat Goflow een nieuwe disruptieve visie heeft ontwikkeld door verticaal in plaats van horizontaal te gaan ventileren.  

Door toepassing van de door haar ontwikkelde “Vertical Unidirectional Flow ” technologie kunnen mensen er zeker van zijn dat de lucht die zij inademen veilig, schoon, gezond én comfortabel is.  

Ambitie 

Het is onze ambitie om deze technologie in Q1 2021 in productie te nemen en te blijven door ontwikkelen, zodat dit decennium wereldwijd alle relevante openbare- en utiliteitsgebouwen een vorm van Goflow technologie in zich hebben.  

Deze ambitie gaan wij als organisatie realiseren door de bereikbaarheid van de technologie wereldwijd maximaal te delen tegen fatsoenlijke voorwaarden, zodat wij samen een gezondere toekomst zullen hebben.